Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1079 Siste år
353 Siste 3 mnd
84 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale konsulenttjenester innen vannressurs og energi

Registrert Dato: Fredag 04. Desember 2009

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) ved Internasjonal seksjon, heretter også kalt oppdragsgiver, innbyr til deltakelse i åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå rammeavtale om kjøp av konsulenttjenester i forbindelse med oppgaver på området energi og vannressursforvaltning. Type oppdrag og de aktuelle tematiske områdene er nærmere omtalt i del I punkt 4 nedenfor.
NVEs Internasjonalt bistandsarbeid er regulert gjennom en samarbeidsavtale mellom NVE og Norad og omfatter NVEs aktivitet som rådgiver overfor Norad,
samt hjemler NVEs oppgaver knyttet til institusjonsavtaler i U-land. NVEs Internasjonal seksjon har hatt oppdrag i følgende land i 2008: Azerbajan, Bhutan, Bulgaria, Etiopia, Filippinene, Ghana, Kina, Liberia, Nepal, Montenegro, Sør-Afrika, Tanzania, Timor Leste, Uganda, Vietnam og regionalt samarbeid i Afrika For ytterligere informasjon om NVE, se: *** Linken er fjernet *** /> NVE ønsker fortsatt å kunne benytte intern kompetanse samt fra andre statlige forvaltningsorgan (egenregi) der dette er naturlig ut i fra forvaltningsorganenes oppgaver.
Formålet med inngåelse av rammeavtale er å gi NVE rask og fleksibel tilgang til konsulenttjenester innen sektorer og områder som er prioritert innen norsk utviklingssamarbeid samt å sikre effektiv ressursbruk, god kvalitet, konkurranse, åpenhet og forutsigbarhet. Når det gjelder området energi og vannressurser, tas det sikte på å inngå rammeavtale med én leverandør (dvs. ikke parallelle rammeavtaler).
Omtalte rammeavtale vil gi NVE en rett, men ingen plikt til å tildele kontrakter innenfor rammeavtalen. NVE er ikke forpliktet til å kjøpe noen bestemt mengde tjenester i rammeavtaleperioden, men vil være lojale mht kjøp i samme kategori.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere