Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
807 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale- kvalitetskontroll og frigivning av geokjemiske borehullsdata

Registrert Dato: Mandag 01. Mars 2010

Oljedirektoratet ønsker å inngå en rammeavtale med konsulentfirma med kompetanse innen bruk av geokjemiske data. Den aktuelle konsulenten skal bidra til tilrettelegging for ODs frigiving av borehullsdata fra norsk kontinentalsokkel på ODs faktasider. Konsulenten skal også ha en rådgivningsfunksjon knyttet til bruk av geokjemidata generelt og oljeprøver fra ODs oljeprøvelager.
I tillegg skal konsulenten videreføre og promotere bruk av ODs geokjemistandard og bidra til effektive rapporteringsrutiner for næringen til myndighetene.
Brønndata som er innrapportert fra operatør i henhold til Ressursforskriften, ønsker OD å frigi ved publisering på ODs nettsted etter at konfidensialitetsperioden for dataene er utløpt. Kvalitetskontroll er en viktig del av arbeidet og krever inngående kjennskap til de forskjellige datatypene. Dette gjelder både hvordan dataene er innsamlet, i hvilken form de er rapporter, og hvordan videre bruk kan øke kunnskapen om ressursene på sokkelen. Det siste er også relevant i forhold til rådgivningsfunksjonen knyttet til oppdraget.
Ca 1/3 av oppdraget vil måtte utføres i ODs lokaler.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift