Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - kvalitetssikring av prosjekter i senter for statlig økonomistyring

Registrert Dato: Mandag 21. Desember 2009

Senter for statlig økonomistyring (SSØ) har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.

SSØ er rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgaven til SSØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere lønns- og rgenskapstjenester til statlige virksomheter. SSØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.

SSØ har flere prosjekter av varierende størrelse. SSØ har tre typer prosjekter som kan betegnes som utviklingsprosjekter, forbedringsprosjekter og gjennomføringsprosjekter. Utviklingsprosjektene innen tjenestetilbud kan omfatte IT, men også endring av prosesser, kompetanse mm. Prosjektenes budsjett er mellom 1 - 100 mill. kroner. Prosjektenes varighet er fra om lag 3 måneder til 4-5 år.

SSØ ønsker 3 leverandører på rammeavtalen som kan bistå innenfor kvalitetssikring av prosjekter, rådgiving og porteføljestyring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Leverandører, Prosjekter, Varierende

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 05. Februar 2010