Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale låsesmedtjenester

Det skal etableres rammeavtale for kjøp av låsesmedtjenester til Oslo kommunes virksomheter. Rammeavtalen skal omfatte alle typer låsesmedtjenester, både akutte og planlagte, til Oslo kommunes virksomheter samt Romsås sykehjem Attendo. Dette inkluderer levering, montering, vedlikehold, service og reparasjoner av alle typer låser og dørlukkere.
Rammeavtalen har en estimert verdi på 20 mill. Kr per år. Estimatet er kun retningsgivende og innebærer ingen forpliktelse for oppdragsgiver.
Rammeavtalen skal omfatte alle anskaffelser innenfor avtaleområdet som ikke overstiger nok 500 000 pr avrop. For oppdrag over denne summen er det valgfritt å benytte avtalen.
Samkjøpsavtalen skal ikke omfatte prosjekter vedrørende rehabiliteringer og investeringer som inngår i entrepriser, men her skal det være en rettighet, men ikke plikt til å benytte rammeavtalen.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå parallelle rammeavtaler med 3 leverandører, forutsatt at det er tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud.
Anbud id:
552193
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 18. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud