Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale. Logistikkhåndtering av og informasjon om bøker som inngår i Norsk kulturråds innkjøpsordninger for litteratur

Ettersom oppdraget består av flere komponenter, er vi åpne for at leverandører samarbeider om å levere tilbud og løse oppdraget.
Rammeavtalen gjelder fra det tidspunkt som er angitt på avtalens forside (ikrafttredelsestidspunkt) og i en (1) avtaleperiode. Kunden har rett til å forlenge rammeavtalen med ytterligere en avtaleperiode av gangen, inntil 3 ganger.
Avtaleperioden følger syklusen knyttet til utsendelse av bøker som er påmeldt innkjøpsordningene for litteratur, og løper til siste utsendelse av påmeldte bøker i gjeldende avtaleår. i første omgang, før en eventuell forlengelse av rammeavtalen, så vil avtaleperioden være fra og med første utsendelse av titler som blir påmeldt innkjøpsordningene i 2020, frem til siste utsendelse av påmeldte bøker i samme år.
Utgiftene til håndtering av kulturfondbøkene utgjorde omtrent 5, 9 mill. Eks. Mva. i 2018. Avtaleverdien, inklusiv opsjoner, er estimert til nok 24 mill. Ekskl. Mva. Beregningsgrunnlaget for dette estimatet er tallmaterialet fra 2018.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av bilag 1.
Anbud id:
613785
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 17. Oktober 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud