Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Maskinentreprenør, Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale Makuleringstjeneste for dokumenter med sensitiv informasjon

Tjenesten som skal utføres er bortkjøring og makulering av dokumenter med sensitiv informasjon. i tjenesten inngår også utplassering og utleie av låsbare containere. Containere skal i hovedsak leveres og hentes på ett sentralt sted hos spk i Slemdalsveien 37.
i tjenesten inngår transport til godkjent makuleringsanlegg for endelig makulering av dokumentene. Ved henting hos spk skal de containere som transporteres til makuleringsanlegget, erstattes med tomme containere. Det er viktig for spk at ingen uvedkommende kan få tilgang til dokumenter med sensitiv informasjon fra henting hos spk til makulering er utført.
Er leverandøren ikke bruker hos Mercell eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan tilbud skal innleveres, ta kontakt med Mercell Support:
#E0# Tlf: + (info fjernet) 60.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra spk som fører til at leverandøren ønsker å endre tilbudet før fristen utgår, kan leverandøren gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
201066
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 14. Juni 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud