Alarm & sikkerhet, Maskinentreprenør, Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3017 Siste år
1064 Siste 3 mnd
264 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale Makuleringstjeneste for dokumenter med sensitiv informasjon

Registrert Dato: Torsdag 14. Juni 2012

Tjenesten som skal utføres er bortkjøring og makulering av dokumenter med sensitiv informasjon.  I tjenesten inngår også utplassering og utleie av låsbare containere.  Containere skal i hovedsak leveres og hentes på ett sentralt sted hos SPK i Slemdalsveien 37.
I tjenesten inngår transport til godkjent makuleringsanlegg for endelig makulering av dokumentene. Ved henting hos SPK skal de containere som transporteres til makuleringsanlegget, erstattes med tomme containere. Det er viktig for SPK at ingen uvedkommende kan få tilgang til dokumenter med sensitiv informasjon fra henting hos SPK til makulering er utført.
Er leverandøren ikke bruker hos Mercell eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan tilbud skal innleveres, ta kontakt med Mercell Support:
support@mercell.com  Tlf: + 47 21 01 88 60.
 Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra SPK som fører til at leverandøren ønsker å endre tilbudet før fristen utgår, kan leverandøren gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Maskinentreprenør, Transport

Bortkjøring, Containere, Fører, Transport, Utleie, Utløp

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 15. Oktober 2012