Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1137 Siste år
325 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale med én leverandør for - Faglig ressurssenter, seksjon Bygg (FB), brannteknikk

Registrert Dato: Fredag 15. Mars 2013

Statsbygg, ved avdelingen Faglig ressurssenter, inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtaler for brannteknisk rådgiving (RiBr).
Faglig ressurssenter er en avdeling i Statsbygg som består av flere ulike fagenheter som yter faglig rådgivning i Statsbyggs bygge- og forvaltningsprosjekter. Seksjon Bygg (FB) har i perioder stor arbeidsmengde og har derfor behov for å hente inn kapasitet utenfra. I tillegg har Statsbygg behov for å engasjere ansvarlig RiBr for prosjektering i mindre prosjekter. Vi ønsker derfor å inngå rammeavtale med en brannrådgiver.
Det er vanskelig å anslå omfanget av oppdrag som vil bli bestilt under rammeavtalen, da dette bl.a. beror på fremtidige bevilgninger og fremtidig bemanningssituasjon. Hensikten med rammeavtalen er å kunne ta ?toppbelastninger? i seksjonen og dekke behovet for ansvarlig brannrådgiver i mindre prosjekter.
Samlet kan behovet årlig ligge i størrelsesorden 0,5-2,0 årsverk.
Når et behov oppstår vil Statsbygg rette forespørsel om bistand iht. avtalen. Tilbyder forventes å kunne stille med en av de tilbudte rådgiverne innen ca. 5 dager etter hver forespørsel. Det legges til grunn at det er de tilbudte personene som skal stilles til rådighet.
Rammeavtalen inngås for en periode på ett (1) år, med rett for Statsbygg til å forlenge avtalen med inntil tre (3) år (1+1+1 år).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere