Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale om bedriftshelsetjenester i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Rammeavtale om bedriftshelsetjenester

Oppdragsgiver ønsker å inngå avtale om bedriftshelsetjeneste (bht) i henhold til Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning for-2011-12-06-1355, kap. 13 - Bedriftshelsetjeneste.
Elverum kommunes avtale med bht er estimert til 2, 5 millioner kroner for hele avtaleperioden. bht - leverandøren kan tilby fleksibilitet innenfor de rammer som er gitt økonomisk og i samspill med de ressurser Elverum kommune selv har tilgang på i avtaleperioden Oppdragsgiver forplikter seg ikke til noe bestemt volum, da endringer i budsjett og rutiner kan påvirke totalvolumet. Avtalen skal gjelde fra og med 01. 01. 2022 tom 31. 12. 2025.
Formålet med anskaffelse av bht-leverandør er å ivareta arbeidsgivers lovpålagte forpliktelser i henhold til Arbeidsmiljølovens § 3-3 med tilhørende hms - forskrifter og legge til rette for helsefremmende og trygt arbeidsmiljø jf. Aml § 1-1. Tjenesten skal omfatte alle ansatte i Elverum kommune.
Det er et mål at oppdragsgiverne selv er i stand til å løse arbeidsmiljøutfordringene og ivareta arbeidsgivers plikter i henhold til bestemmelsene om arbeidsmiljø. Den enkelte enhet i Elverum kommune er ansvarlig for et fullt forsvarlig arbeidsmiljø i egen enhet. Dette innebærer at enhetene skal gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyse, utarbeide handlingsplaner og sette mål for sitt hms og ia - arbeid. Ansvaret og arbeidet ledes av den enkelte avdelingsleder underlagt sektorsjef/stabssjef. Arbeidet er organisert ved avdelingens hms og ia utvalg.
bht - leverandøren er en naturlig samarbeidspartner i ovennevnte arbeid. bht skal gi rådgivning, veiledning og bistand til ledere og personalstaben innen Helse, Miljø og Sikkerhet. bht sitt hovedfokus skal være rettet mot det forebyggende og fremmende hms - og ia arbeidet.
Kommunen skal være en attraktiv, inkluderende og helsefremmende arbeidsplass. Elverum kommune viderefører sitt ia arbeid og samarbeid med nav Arbeidslivssenter etter ny ia avtale fra 01. 01. 2019.
bht - leverandøren inngår som en del av det helhetlige hms og ia arbeidet hvor personalstaben har det koordinerende ansvaret, i tillegg til fagansvar for rutiner og prosedyrer iht. Krav til internkontroll. bht-leverandøren inngår i personalstabens fastsatte samarbeidsmøter med nav Arbeidslivssenter, nav lokalt og Hovedverneombudet.
bht - leverandøren skal være representert i amu jf. Aml § 7-1 (1) og en aktiv bidragsyter inn med faglige råd og anbefalinger i amu sitt arbeid.
Det forventes at bht- leverandøren er operativ fra avtalens begynnelse, og i hht. Den responstid som er angitt.
Anbud id:
757675
  • Sted:
    Elverum
  • Registrert:
    Torsdag 30. September 2021

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud