Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Rammeavtale om kjøp av byggmestertjenester

Karmøy kommune, heretter kalt oppdragsgiver, har som mål å inngå avtale om kjøp av byggmestertjenester/snekkertjenester (reparasjoner, vedlikehold, installasjoner, ombygging m. m.)
Det vil forekomme arbeid på eiendommer der kommunen har leietakere/brukere/beboere, og hvor ekstra sikring og sikkerhetsklarering av tilbudt personell er påkrevet. Tjenesteyteren skal, i gjennomføringen av arbeidet, forholde seg til dette på en akseptabel måte med hensyn til sikkerhet, effektivitet og atferd.
For ordinære oppdrag for tjenestesteder i drift, avtales oppstart og gjennomføring med avtalt kontaktperson på det enkelte sted så snart som mulig etter mottatt bestilling/avrop.
Tjenesteyteren sørger for adekvat avsperring/sikring mens arbeidet pågår, holder arbeidsstedet ryddig og foretar fullstendig opprydding etter fullført oppdrag.
Det forutsettes at Tjenesteyteren tilpasser sine arbeider med de øvrige aktiviteter på arbeidsstedet. Tjenesteyteren skal gi tilbakemelding om oppstarts- og forventet ferdigstillelsestidspunkt. Dersom ikke annet er avtalt, skal det foretas en befaring på stedet med kommunen før oppstart, og en ferdigbefaring etter utførelse av oppdraget uten kostnad for oppdragsgiver.
Kommunen kan be om budsjettpris før tiltak iverksettes. Slik budsjettpris skal leveres uten kostnad for oppdragsgiver.
Snekkertjenester
Snekkertjenester vil typisk omfatte følgende arbeid:
- Vedlikeholdsarbeid
- Ombygging av bygg både utvendig og innvendig
- Rehabilitering/oppgradering av bygg
- Oppføring av mindre nybyggMateriell mv. (byggevarer)
Kontrakten omfatter i hovedsak tjenesteproduksjon, men det vil også kunne forekomme materialleveranser i form av trelast, beslag og andre byggevarer. Karmøy kommune har en rammeavtale på trelast/byggevarer og materialuttak skal fortrinnsvis skje på nevnte avtale.
Anbud id:
580881
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Søndag 28. April 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

3 anbud