Transport i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

816 Siste år
220 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale om transporttjenester med drosje og minibuss i Halden, Moss og Indre Østfold

Registrert Dato: Mandag 18. Mars 2013

Anskaffelsen gjelder alle transportoppdrag knyttet til skoleskyss og bestillingstilbud som oppdragsgiver har ansvar for. For kommunene som er oppført som oppdragsgivere er anskaffelsen begrenset til å gjelde skoleskyss for elever som har skyssrett på grunn av trafikkfarlig skolevei eller får undervisning utenfor nærskolen og som den enkelte kommune derfor har ansvaret for. For Østfold kollektivtrafikk gjelder anskaffelsen transportbehov i totalt 13 kommuner i Østfold (alle kommuner med unntak for Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde og Rømskog). Hver tilbyder kan kun levere ett tilbud. Tilbyder bestemmer selv om tilbudet skal omfatte ett eller flere områder, en eller flere bilgrupper og hvor mange biler som tilbys innenfor hvert område og gruppe.
Delkontrakten omfattet omlag 190 elever pr desember 2012.
Transoportbehovet omfattet omlag 480 elever pr desember 2012.
Innleie av biler kan både erstatte og komme i tillegg til andre transportkategorier i det enkelte område. Transportbehovet for alle delleveransene samlet omfattet omlag 664 elever pr desember 2012 samt en rekke bestillingsruter innenfor Flexx-tilbudet.
Årlig kontraktsverdi for alle skoleskyssoppdragene til sammen, basert på tall fra 2012, er anslått til 32,5 mill kr pr år fordelt med 4,5 mill kr i Halden, 3 mill kr i Moss og 25 mill kr i Indre Østfold. I tillegg kommer Flexx- tilbud som har et samlet budsjett i hele Østfold i 2013 på om lag 12 mill kr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Transportoppdrag

Tomter, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 30. April 2013