Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilverksted, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Rammeavtale om vedlikeholdskapasitet, fasiliteter og teknisk støtte

Rammeavtalen vil inkludere leveranser av logistikktjenester til Norske og utenlandske styrker, samarbeid med andre aktører innen logistikkområdet og deltakelse i øvelser med norske og utenlandske styrker.
Formålet med denne Rammeavtalen er å styrke Forsvarets og alliertes operative evne og beredskap gjennom en økt kapasitet for logistikkstøtte ved å gi Forsvaret tilgang til vedlikeholdstjenester til og med 4. Linjes-/depotnivå, fasiliteter og teknisk støtte i fred, krise, konflikt og krig, primært i Midt-Norge. Formålet er også å yte vertslandsstøtte (hns) innenfor alle deler av kontraktens omfang.
Forsvaret har behov for vedlikeholdstjenester til militært materiell i regionen. Dette inkluderer leveranser av logistikktjenester til norske og utenlandske styrker, samarbeid med andre aktører innen logistikkområdet og deltakelse i øvelser med norske og utenlandske styrker. Leverandøren skal potensielt kunne inngå som strukturelement i Forsvarets styrkestruktur og bidra med leveranse av materielltilgjengelighet for militære materiellsystemer.
Anbud id:
631086
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 24. Februar 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud