Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale på kjøp av konsulenttjenester innen offentlige anskaffelser

Oppdragsgiver har behov for å inngå en rammeavtale på kjøp av godt kvalifiserte konsulenter for å øke kapasiteten i den sentrale Innkjøpsenheten i Kartverket. Konsulentene skal ved behov kunne gå inn å lede og gjennomføre innkjøpsprosesser hos Oppdragsgiver, bistå med rådgivning inn i prosesser som andre hos Oppdragsgiver leder og gjennomfører, samt bidra inn i andre oppgaver hos den sentrale Innkjøpsenheten. Kartverket skal innen utgangen av 2013 vedta ny innkjøpsstrategi, og en eller flere av de tilbudte konsulentene må også ved behov kunne bistå inn i alle ledd i denne prosessen. på grunn av manglende kapasitet i den sentrale Innkjøpsenheten er det viktig at konsulentene kan gå inn å gjøre en jobb med minimal opplæring fra Oppdragsgivers side. Dette stiller strenge krav til konsulentenes faglige kompetanse og personlige egenskaper.
Den sentrale innkjøpsenheten har fagansvar for offentlige anskaffelser i Kartverket. Dette innebærer blant annet ansvar for å inngå og følge opp felles rammeavtaler for Kartverket, samt å gjennomføre anskaffelsesprosesser på vegne av de administrative tjenestene, stab og andre sentrale enheter i Kartverket. i tillegg har innkjøpsenheten en rådgivnings- og veiledningsplikt overfor de fire divisjonene i Kartverket på anskaffelsesområdet. Ytterligere har enheten ansvar for opplæring, utarbeidelse av rutiner, maler og andre verktøy. Den sentrale Innkjøpsenheten har per i dag 3, 5 årsverk, i tillegg til at vi disponerer ca ett årsverk hos Juridisk tjeneste fordelt på 2-3 juridiske rådgivere. Kartverket benytter Amesto Avantra konkurransegjennomførings- og avtaleadministrasjonsverktøy.
Det vil bli inngått avtale på to år, med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år på like vilkår.
Oppdragsgiver estimerer at omfanget i 2013 vil være på inntil 500 000, - inkludert mva. Estimatet er ikke bindende for Oppdragsgiver. Omfanget i påfølgende år vil komme an på behov og budsjett.
Anbud id:
243430
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Fredag 5. April 2013