Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale på kjøp av konsulenttjenester ledelse/styring/prosjektledelse til oslo kommune

Registrert Dato: Tirsdag 02. Juni 2009

Oslo kommune ved Utviklings- og kompetanseetaten, avdeling for konserninnkjøp og effektivisering (heretter kalt Oppdragsgiver) innbyr til begrenset anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av parallelle rammeavtaler for kjøp av konsulentbistand for ledelse/styring/prosjektledelse for IKT-relaterte prosjekter og for prosjekter rettet mot videreutvikling av Oslo kommunes virksomheters organisasjon og IKT-systemer i perioden fra 1.oktober 2009 til 30. september 2011, med mulighet for forlengelse for 1 år av gangen frem til 30. september 2013.
Oslo kommune ønsker å inngå en parallell bistandsavtale med 3 ? 5 leverandører. Bistanden gjelder konsulentbistand/prosjektledelse på oppdrag fra Oslo kommunes virksomheter blant annet for områdene:
? Ledelse og styring av IKT-prosjekter som gjelder tilpasning, videreutvikling og forbedring av eksisterende løsning(er) samt forberedelser, planlegging og implementering av eventuell ny funksjonalitet.
? Kvalitetssikring av IKT-prosjekter
? Testledelse ved implementering av nye IKT-løsninger
? IKT-organisasjonsutviklingsprosjekter hvor formålet er å forbedre prosesser, rutiner og samarbeidsformer i hele eller deler av virksomheten.
? Prosessledelse, driftsprosesser og rutiner, internkontroll, revisjon, tjenesteutvikling og prissetting i tillegg til juridisk og økonomisk rådgivning av forskjellig art for IKT-prosesser.
? Lisensforvaltning, konsolidering, investeringsplaner og operasjonell leie.
Leverandøren skal også forplikte seg til å levere den nødvendige spisskompetanse for bemanning av prosjektene, når det blir bedt om dette.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen72000000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere