Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Vaktmester i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Rammeavtale på kontroll av brannslanger og brannslukningsapparater 2020-2022

Det skal utføres årskontroll på ca. 2000 brannslanger og ca. 3000 brannslukningsapparater iht. NS3910 og NS671-3. Kontrollene fordeles utover året. Slangene og apparatene er fordelt på ca. 400 bygg som kommunen eier/leier og drifter. Oversikt over antall og plassering av slanger og slukkere finnes på hvert enkelt bygg.
Det skal utføres 5 og 10 års service på hhv. Skumapparater og pulverapparater, estimert til 10% av det totale antallet årlig.
Leverandøren skal utbedre mindre skader/feil/mangler som oppdages i kontrollen. Typiske slike kan være erstatning av manglende/defekt skilt, bygge defekte/utløste slukkere, bytte defekte strålerør, oppheng og liknende.
Leverandøren skal på bakgrunn av utførte kontroll/service/utbedring av skader/feil/mangler utarbeide elektroniske rapporter etter det system oppdragsgiver benytter seg av til fdv-dokumentasjon på hvert enkelt bygg.
Det gjøres oppmerksom på at det p. t. Er noe mangelfull dokumentasjon på området. Det vil derfor ved start av kontraktsperioden være behov for kartlegging av vedlikeholdsrytme på de ulike byggene for å kunne etablere en ny rutine. Etter hvert år i avtaleperioden skal det leveres statusrapport til oppdragsgiver. Dette arbeidet skal utføres av leverandør, i samråd med oppdragsgiver.
Anbud id:
623187
  • Sted:
    Trondheim, Frøya Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 24. Desember 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud