Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7516 Siste år
6096 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale på lekeplassutstyr, treningsparkutstyr og tilhørende anleggstjenester

Registrert Dato: Søndag 26. September 2021

Oppdragsgiver (Sandnes kommune og Sola kommune) har behov for å inngå rammeavtale på totalentreprisekontrakt på lekeplassutstyr, treningsparkutstyr, etablering av lekeplasser og treningsparker, samt tilhørende anleggstjenester. I oppdragene som ønskes utført skal leverandør blant annet ta ansvar for, og i stor grad bidra til, å finne gode løsninger.
Sola kommune vil i all hovedsak gjennomføre sine avrop som totalentrepriser, der leverandør leverer og monterer lekeplassutstyr og treningsparkutstyr, samt opparbeider lekeplasser og treningsparker.
Sandnes kommune vil ha en blanding av gjennomføringsmodeller for avropene. I noen avrop vil leverandørs leveranse i stor grad være levering av lekeplassutstyr og treningsparkutstyr med tilhørende deler, der Oppdragsgiver monterer disse i egenregi samt gjør mindre opparbeidelser på lekeplassene og treningsparkene. I andre avrop skal gjennomføringen være totalentrepriser hvor leverandør leverer og monterer lekeplassutstyr og treningsparkutstyr, og opparbeider lekeplasser og treningsparker. Oppdragene som gjennomføres i egenregi vil stort sett bestå av utskiftning av enkeltapparater, samt mindre oppgraderinger og vedlikehold.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kunne gå ut på konkurranse på enkeltoppdrag/enkeltentrepriser, uavhengig av disses størrelse.
Det gjøres oppmerksom på at hovedregelen vil være at oppdrag som er estimert til å være over kr. 2.000.000 eks. mva., gjennomføres som egne konkurranser. Som hovedregel vil Oppdragsgiver lyse ut disse konkurransene som åpne tilbudskonkurranser på DOFFIN.
Rammeavtalen skal omfatte et bredt spekter av anleggstjenester, med blant annet innhold av følgende:
- Nyetablering av lekeplasser og treningsparker
- Rehabilitering av lekeplasser og treningsparker
- Montering og etablering av lekeplassutstyr og treningsparkutstyr
- Reparasjoner og vedlikehold av lekeplassutstyr og treningsparkutstyr
- Garantivedlikehold på beplantning, 3 år fra ferdigstilling


Referansenummer:  21/03600