Alarm & sikkerhet, Entreprenør i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

313 Siste år
125 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale produksjon og montering av skilt, samt rådgivning

Registrert Dato: Tirsdag 31. Januar 2012

Forsvarsbygg har behov for produksjon av skilt for forskjellige formål på Forsvarsbyggs arenaer, og dette gjelder også på våre kunders arenaer. Det er behov for både utvendig og innvendig skilting.
I tillegg har Forsvarsbygg behov for rådgivning i forbindelse med skiltløsninger, enten knyttet til enkeltskilt eller for flere skilt i et område. Rådgivning er også nødvendig knyttet til reglement for skilting. Forsvarsbygg vil også kunne ha behov for håndtering av byggemeldingssaker mot den enkelte kommune, for skilt som krever byggemeldingssøknad.
Forsvarsbygg vil også kunne ha behov for å lagre skilt, som for eksempel byggeplasskilt. Dersom skiltleverandøren kan tilby lagringskapasitet, skal dette tilbys. 
Ønsket er å knytte til seg en leverandør som kan levere et bredt spekter av skilt til alle formål. Leverandøren må kunne levere og tilby montering av skilt til alle Forsvarsbyggs markedsområder (se vedlegg 5 for oversikt over Forsvarsbyggs markedsområder).
Rammeavtalen dekker leveranse av skilt til Forsvarsdepartementet (FD) og underliggende etater, herunder Forsvarsbygg og Forsvaret.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Det poengteres at verdien på kontrakten er meget usikker.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Entreprenør

Leverandør, Leveranse, Montering, Skilt

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 11. Juni 2012