Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

980 Siste år
242 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - prosjekteringsgrupper, arkitekttjenester og teknisk rådgivningstjenester

Registrert Dato: Mandag 03. September 2012

Undervisningsbygg skal inngå parallelle rammeavtaler for prosjekteringsgrupper, arkitekttjenester og teknisk rådgivningstjenester i byggeprosjekter.
Undervisningsbyggs prosjekter er mangeartede og varierende i omfang, varighet og kostnad. Rammeavtalen skal dekke oppdragsgivers behov for prosjekteringstjenester for hele spekteret av prosjekter. Behovet for prosjekteringstjenester knytter seg til byggeprosjekter ved Undervisningsbyggs eiendommer og andre prosjekter knyttet til Undervisningsbyggs forvaltning og drift av eiendommene og interne prosjekter. Størstedelen av prosjektene (ca 9 av 10) knytter seg til byggeprosjektene.
I omfang kan byggeprosjektene variere fra 5 - 12 000 m² og entreprisekostnad varier fra NOK 300 000 600 000 000. Størstedelen av oppdragene er rehabiliteringsprosjekter, hvilket omfatter større totalrehabiliteringer, klimaskjermprosjekter, mindre rehabiliteringer og reparasjon /vedlikehold. Flere av byggeprosjektene har tilbygg/nybygg og midlertidige bygg (moduler/paviljonger). Videre er mange av prosjektene teknisk kompliserte. En del av bygningsmassen er dessuten av antikvarisk art. Prosjektene vil kunne ha ulik organisering og entrepriseform/kontraktsform.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere