Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale prosjektlederopplæring og støtte

Registrert Dato: Torsdag 05. Juli 2012

Beskrivelse av anskaffelsen:
 
DNK har til hensikt å inngå rammeavtale for kurs innen prosjektgjennomføring samt opsjoner på støtte til prosessforbedring innen prosjektgjennomføring og vedlikehold av DNKs prosjektgjennomføringsmodell.
Store deler av DNKs virksomhet er organisert som prosjekt. Det er et ønske i organisasjonen å formalisere opplæring og sertifisering av prosjektdeltakere og prosjektledere for å gjennomføre prosjekter av ulike type, størrelse og kompleksitet.
Kurs innen prosjektledelse og programstyring
DNK er i ferd med å planlegge oppstart av en prosessforbedring innenfor prosjektgjennomføring basert på PRINCE2 metodikk. Som et ledd i innføringen av en standardisert prosjektgjennomføringsmetodikk ønsker DNK initialt å øke kunnskapen om PRINCE2 i organisasjonen ved at det gjennomføres PRINCE2 Foundation kurs. Når prosessforbedringen er gjennomført i DNK, skal det være mulig for prosjektledere å bli sertifisert innen PRINCE2 Practitioner. Dette kurset skal baseres på DNKs prosjektgjennomføringsmetodikk ved at det etableres ?caser? basert på dette. For begge kursene skal det muliggjøres en innledning av personell fra DNK som setter opplæringen inn i en større sammenheng.
I tillegg er det ønsket kompetanseutvikling for programledere og prosjekteiere basert på «managing successful programmes» (MSP). Kurs innen MSP er ikke aktuelt før kurser innen PRINCE2 er gjennomført. Kurset skal fokusere på programstyring og være tilpasset DNKs styringsmodell (caser fra Nødnettprogrammet). Dette er aktuelt for et mindre antall personer.
Det skal være mulig DNK å gjennomføre de ovennevnte kurser fortløpende iht behov.
Støtte til prosessforbedring og prosessprodukter
DNK vil vurdere alle tilbydere etter de tildelingskriterier gitt av denne forespørsel. DNK vil allikevel forbeholde seg retten til å velge hvilke av de nedenforstående punkter innen prosessforbedring som skal bestilles og gjennomføres:
- Støtte til coaching/undervisning 
- Støtte til prosessforbedring for å etablere DNKs prosjektgjennomføringsmodell
- Støtte til etablering av produkter knyttet til DNKs prosjektgjennomføringsmodell
- Støtte til vedlikehold av DNKs prosjektgjennomføringsmodell
Det skal legges til rette for eksamen for å gi sertifisering, men dette vil gjennomføres på frivillig basis. Om ikke eksamen gjennomføres, skal kursdeltakerne motta kursbevis.
Det tas sikte på å inngå en rammeavtale på 2 år med mulighet for forlengelse med 1 år inntil 2 ganger. Maksimum total avtaletid er 4 år.
INNLEVERING AV TILBUD
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.)
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller
på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere