Arkitekt, Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

338 Siste år
71 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale rådgiver-prosjekteringstj/ark-eiendommer i koppang,rena,elverum og hamar,statsbygg øst

Registrert Dato: Tirsdag 02. Februar 2010

Statsbygg, region øst ber i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale for kjøp av rådgiver- og prosjekteringstjenester/ARK om tilbud på arkitekttjenester på følgende eiendommer:
Evenstad, 2480 Koppang
Telthusveien 12, 2450 Rena
Kirkeveien 47, 2418 Elverum
Lærerskolealleen 1, 2418 Elverum
Holset, 2318 Hamar.
Statsbygg, region øst er som eier av bygningsmassen ansvarlig for ytre vedlikehold. I tillegg er det gjennom leiekontraktene avtalt at indre vedlikehold skal ivaretas av eier. Utover ordinære vedlikeholdsoppgaver har Statsbygg, region øst løpende oppdrag fra leietaker å utvikle eiendommene i tråd med endringer i virksomheten. Dette kan innebære ombygging utvendig/innvendig, renovering, nyetablering av bygg, tomteanskaffelser med mer.
Statsbygg utfører i hovedsak to typer prosjekter; vedlikeholdsprosjekter og investeringsprosjekter. Denne avtalen gjelder i utgangspunktet for vedlikeholdsprosjekter, men kan etter nærmere avtale også gjelde investeringsprosjekter. Dette avklares for hvert enket prosjekt. Ved enkeltstående konsulentoppdrag gjennom avtalen som man anslår vil overstige kr 200 000.- eks. mva vil Statsbygg,region øst stå fritt til å lyse ut på ordinær måte etter offentlige anskaffelsesregler.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere