Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

541 Siste år
205 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale rådgivertjenester

Registrert Dato: Onsdag 16. September 2009

Sør-Trøndelag fylkeskommune ved bygge- og eiendomstjenesten, ønsker å inngå rammeavtaler knyttet til kjøp av rådgivertjenester og innbyr i den forbindelse til åpen anbudskonkurranse. Det skal inngås separate rammeavtaler innen følgende fagområder:
1. Arkitekttjenester
2. Landskapsarkitekttjenester
3. Byggeteknikk
4. Akustikk og støy
5. Rørinstallasjoner
6. Ventilasjon og klimateknikk
7. Elektroteknikk
8. Geoteknikk
9. Miljørådgivning
10. Brannteknikk
Det er anledning til å gi tilbud på ett eller flere fagområder, men det vil ikke bli inngått gruppekontrakter som rammeavtale. Tilbud innen flere fagområder må derfor være separate tilbud.
Bygge- og eiendomstjenesten har byggherre- og eiendomsforvalterfunksjonen for Sør-Trøndelag fylkeskommune og har sitt kontor i Trondheim. Avdelingen står for organisering planlegging, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjektene som vedtas av fylkestinget. Bygge- og eiendomstjenesten forvalter en bygningsmasse på ca 270.000 m2, i hovedsak fordelt på 25 videregående skoler. Prosjektene er i Sør-Trøndelag. For generell informasjon om Sør-Trøndelag fylkeskommune henvises til *** Linken er fjernet *** /> Det skjer løpende endringer for de videregående skolene som følge av ny pedagogikk og krav om fornying. Det er derfor behov for å søke støtte i rådgivertjenester for å vurdere framtidig bruk av eiendommer og skolebygg, samt når det oppstår tiltaksbehov ved vedlikehold og endringer av byggene både arkitektonisk, bygningsmessig og teknisk. Oppdrag innenfor rammeavtalene kan derfor omfatte alt fra enkle utredninger til komplett prosjektering. Det vil også være aktuelt å benytte rammeavtalene til uavhengig kontroll i henhold til plan- og bygningsloven.
For de neste 4 årene er det foreløpig satt av ca 15 MNOK per år som skal benyttes til denne type mellomstore og mindre tiltak. I januar 2009 ble det tilført statlige midler i krisepakketiltak og økte tilskudd fra Enova. I tillegg har fylkestinget nylig vedtatt skolebruksplan 3 som innebærer utbygging på de videregående skolene for 1,4 MRDNOK i perioden 2009 ? 2013 som i hovedsak vil bli utlyst som egne konkurranser.
De rammeavtalene som blir inngått kan også benyttes av andre enheter innen Sør-Trøndelag fylkeskommune der dette er relevant.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere