Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1962 Siste år
1183 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale rekkverkskontrakt 2020 Vedlikehold øst 2

Registrert Dato: Onsdag 08. April 2020

Statens vegvesen Drift og vedlikehold Øst ønsker å inngå en rammeavtale som omfatter utskifting og rehabilitering av eksisterende vegrekkverk på europaveg (Ev) og riksveg (Rv) i området Oslo og Viken med følgende avgrensninger:
- i Buskerud til og med Hønefoss
- i Akershus fram til Gjelleråsen, Gjerdrum og til grensen for Innlandet mot øst
- i Østfold fram til grensen til Sverige.
Arbeidet skal utføres langs alle aktuelle strekninger i ovennevnte området, se vedlegg D2.4 "Kart. Område vedlikehold øst 2", for ytterligere informasjon.
Rekkverksarbeidene foregår i hovedsak på høytrafikkert vegnett, og for størsteparten av arbeidet må det derfor påregnes nattarbeid, se vedlegg D2.1 "Strekningsliste og arbeidstider" for nærmere beskrivelse.
Arbeidet omfatter også i mindre omfang: utskifting av brurekkverk, etablering av flere nye katastrofeåpninger i midtdeler-rekkverk på enkelte eksisterende strekninger, etablering av «MC-rekkverk» skinne for beskyttelse av motorsyklister. Arbeid omfatter også detaljprosjektering og detaljert planlegging av ovennevnte rekkverk, se kap. D1 "Prosess 78.251 - Detaljprosjektering" for nærmere beskrivelse. Rekkverks type avtales i samråd med byggherre.
Mengdene som er angitt i kap. D1 er basert på erfaringer fra tidligere kontrakter. De angitte mengdene utgjør derfor antatte mengder for forventet årlig vedlikeholdsbehov.
Den endelige mengden vil først være kjent etter ferdig prosjektering. Entreprenøren må selv vurdere nødvendige ressurser for å kunne nå den planlagte omsetningen for kontrakten.
Totalt omfang av kontrakten anslås til å være ca. 28-35 MNOK eks mva.
Kontraktsperioden gjelder fra kontraktsignering til 31.12.2020.


Referansenummer:  20/56975