Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning, Bemanning i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Rammeavtale rekrutteringstjenester i Molde

Utdanningsdirektoratets lokasjon i Molde består i dag av ca. 23 medarbeidere fordelt på to avdelinger med oppgaveportefølje innen tilskudd og økonomi.
Gjennom fremlagt statsbudsjett for 2020 framgår det forslag om oppbygging av ny avdeling i Utdanningsdirektoratet. Avdelingen vil overta oppgave om økonomisk tilsyn av barnehager og vil legges til direktoratets lokasjon i Molde. Avdelingen er beregnet med omfang på inntil tredve (30) nye stillinger, inkludert leder. Endelig vedtak om tildeling av oppgaven gis våren 2020, og Utdanningsdirektoratet skal som følger av dette være klar for å overta oppgaven i sin helhet i 2022. i den forbindelse vil direktoratet ha et behov for å i perioden 2020 til 2022 rekruttere nødvendige ressurser og kompetanse for å utføre oppgaven. Direktoratet vurderer at det vil være et løpende behov for rådgivning og bistand til rekruttering av nye medarbeidere med spisskompetanse innen ønsket kompetanseportefølje, med vektlegging av juridisk, økonomisk og teknologisk kompetanse. Gjennom tentativ planlegging av prosessen, beregnes det i 2020 å være et behov for rekruttering av ca. 3-5 medarbeidere, inkludert leder, samt rådgivning og støtte. Hovedtyngden av rekruttering beregnes å foregå i 2021 og 2022, i tråd med de øvrige rammer planlagt for den nye avdelingen. Behovet antas å strekke seg over hele den planlagte perioden for oppbygging av ny avdeling.
Utdanningsdirektoratet ønsker å inngå avtale med 2 til 5 tilbydere i en rammeavtale. Avtalen har en varighet på ett år og vil fornyes automatisk med ett år av gangen dersom den ikke sies opp. Rammeavtalen har en maksimal varighet på 3 år. Utdanningsdirektoratet ønsker med denne utlysning å inngå rammeavtale med flere tilbydere som hver for seg eller til sammen kan dekke spekteret av tjenester og spisskompetanser spesifisert over.
Anbud id:
622525
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Mandag 16. Desember 2019