Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

208 Siste år
68 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale rekrutteringsverktøy for landets fylkesmenn

Registrert Dato: Onsdag 06. Mars 2013

Fylkesmannen i Nordland ønsker på vegne av fylkesmannsfellesskapet å inngå en avtale om levering av et tilgjengelig portalbasert/nettbasert rekrutteringssystem som støtter publisering, CV-base og kandidatbehandling med mer.
Fylkesmannsfellesskapet består i dag av 18 embeter, disse er av forskjellig størrelse med tanke på antall ansatte, men embetene utgjør tilsammen ca. 2500 ansatte.
Interessen for denne anskaffelsen er stor, og det antas at de fleste av de 18 virksomheter vil tre inn i avtalen.
Fylkesmannen i Nordland er kontraktspart, og vil være det først embetet som tilslutter seg avtalen. Andre embeter har opsjon på å slutte seg til avtalen på like vilkår når som helst i kontraktsperioden
Fylkesmannen i Nordland skal i denne konkurransen stå for saksbehandlingen i forbindelse med utlysning, mottak og evaluering av tilbud.
Det enkelte fylkesmannsembete skal selv tegne en eventuell kontrakt.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Støtter

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Fredag 19. April 2013