Rengjøring i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

787 Siste år
240 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale renhold kantine arbeidstøy folkehelseinstituttet

Registrert Dato: Onsdag 29. April 2009

Nasjonalt folkehelseinstituttet (Folkehelseinstituttet) skal gjennomføre konkurranse med forhandling med sikte på å etablere en rammeavtale for renholds- og kantinetjenester.
Avtalen vil omfatte Folkehelseinstituttets lokaler som i dag består av totalt 14 bygninger på til sammen ca 33200m2, lokalisert på Lindern og Myren i Oslo. Lokalene inneholder i hovedsak kontorer, laboratorier og en barnehage med tilhørende infrastruktur som lagre, korridorer, trapper, garderober, toaletter osv.
Folkehelseinstituttet vil også vurdere å be om en opsjon på å innlemme instituttets lokaler i Bergen i rammeavtalen.
Renhold omfatter generelt renhold, hovedrenhold, matteservice, vinduspuss og telefon/datarens. Kantine omfatter drift av instituttets to kantiner på henholdsvis Lindern og Myren samt drift av flere varmdrikkautomater. Arbeidstøy omfatter vask og vedlikehold av arbeidstøy og gardiner.
Vi ønsker primært å tegne rammeavtale med én hovedleverandør for hele oppdraget.
For renhold vil kontroll etter NS-INSTA 800 bli gjennomført fire ganger pr år. Laboratorier og tilstøtende lokaler definert som rene soner, har spesielle krav til renhold.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen90900000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere