Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1012 Siste år
236 Siste 3 mnd
77 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale riving Frøy

Registrert Dato: Fredag 18. Januar 2013

Forsvarsbygg Skifte eiendom er et forretningsområde i Forsvarsbygg som avhender militære eiendommer i samsvar med Stortingets mål og retningslinjer.
Formålet med denne rammeavtalen er å dekke Forsvarsbyggs behov for entreprenørtjenester, anskaffelser fra eksterne firmaer, innenfor bygg og anlegg, der oppdragsmengden i hovedsak gjelder;
Riving av nærforsvarsstillinger og dekningsrom som inngår i Frøy-linjen hovedsakelig i Storfjord, Balsfjord og Målselv kommune.  Arbeidene omfatter klargjøring og fjerning helseskadelige byggematerialer, sanering, gjenfylling og sikring av installasjoner.
Riving av kraftlinje ved Midtdalen og Cazajávre i øvre del av Kitdalen.  Arbeidene omfatter riving og fjerning av ca. 3 km kraftlinje inkludert stolper og ledninger. Oppdragene skal utføres gjennom en rammeavtale ettersom det en er viss usikkerhet knyttet til mengden av oppdrag og utførelsestidspunkt.  Rammeavtalen vil ha en varighet på 2 år med mulighet for forlengelse i inntil ett pluss ett år.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
opsjon på forlengelse av rammeavtalen i inntil ett pluss ett år

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere