Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rammeavtale skilting av bygg mm. - Vestfold og Telemark fylkeskommune

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Rammeavtale skilting av bygg mm. - Vestfold og Telemark fylkeskommune

Det skal inngås rammeavtale for utvendig skilting av bygg mm. Eiet av Vestfold og Telemark fylkeskommune. Opsjon: innvendig skilting.
1. Hovedleveranse er omskilting av eksisterende bygg.
Anskaffelsens formål
Vestfold og Telemark fylkeskommune skal inngå rammeavtale med en (1) leverandører for innkjøp av utvendig skilt av fylkeskommunens virksomheter. Rammeavtale skal inngås med en fullsortiments leverandør av skilt til utendørs bruk. Som opsjon etterspørres det skilt til innendørs bruk. Avtalen inkluderer i tillegg tjenester som faglig rådgivning/konsulenttjenester/montering innenfor det aktuelle fagfeltet. Formålet med rammeavtalen er å sikre levering av produkter som er miljøvennlige og prisgunstige for Vestfold og Telemark fylkeskommune og fylkeskommunale virksomheter. Vestfold og Telemark fylkeskommune har i dag omlag 60-80 ulike virksomheter som skal omfattes av avtalen.
Anskaffelsens verdi, omfang og varighet
Anskaffelsens totale verdi anslås til: nok 20. 000. 000-, Volumet er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter, samt fremtidige budsjett. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende for Oppdragsgiver.
Fra 2020 er Vestfold og Telemark fylkeskommune slått sammen til én region. Hovedanskaffelsen (se Bilag 1a - Kundens kravspesifikasjon) skal dekke behovet for kjøp og/eller oppgradering samt installasjon/montering av utendørs skilt for virksomheter i vtfk som i dag ikke er skiltet om til ny profil. Alle utvendige skilt på de fylkeskommunale virksomhetene i Vestfold og Telemark fylkeskommune skal dermed endres til ny profil. Dette gjelder orienteringsskilt, fasadeskilt og evt. Merking på hovedinngangspartier. Totalt gjelder det ca. 47 virksomheter, hvor det største området er videregående skoler og tannklinikker. Det skal også være tilgang til å kjøpe andre skiltprodukter av valgt leverandør og det bes også om tilbud på dette (ref Bilag 1a - Kundens kravspesifikasjon).
For tilfeller der leverandørene ikke kan dekke oppdragsgivers behov ift eventuelle hasteleveranser, eller der bestilte varer ikke leveres som forutsatt, forbeholder oppdragsgiver seg retten til å bestille utenfor rammeavtalen.
Det kan skje endringer i antall virksomheter som deltar på denne rammeavtalen i løpet av avtaleperioden, men det skal ikke ha noen innvirkning på de vilkår som fremgår av konkurransebetingelsen i denne konkurransen.
Anskaffelsesprosedyre og kunngjøring
Denne anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov 17. Juni 2016 nr. 73 om offentlige anskaffelser (loa) og forskrift 12. August 2016 nr. 974 om offentlige anskaffelser (foa).
Anskaffelsen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse i henhold til foa del i og iii. Denne prosedyren gir alle interesserte leverandører mulighet til å levere tilbud.
i denne konkurransen er det ikke anledning til å forhandle. Det er følgelig ikke anledning til å endre tilbudet etter tilbudsfristens utløp.
Tilbyder oppfordres derfor på det sterkeste til å følge de anvisninger som gis i dette konkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter. Spørsmål eller uklarheter sendes skriftlig gjennom "spørsmål og svar" i Visma Tendsign.
Anskaffelsen er kunngjort i doffin- og ted- databasene.
Anbud id:
659031
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 19. Juli 2020

Lignende oppdrag i

6 anbud