Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Rammeavtale skjøtsel av utomhusarbeider for statsbygg Øst, hamar/omegn,elverum, rena og evenstad

Statsbygg, region øst har i området som skal dekkes av rammeavtalen 13 eiendommer. Eiendommene har til dels store utomhusarealer. Samlet utomhusareal er på ca 100mål. på eiendommene er det kontinuerlig behov for ordinær sesongmessig skjøtsel og mindre vedlikehold - og oppgraderingsarbeider. Utomhusarealene er for en stor del opparbeidet hage og parkanlegg, blir dels benyttet i undervisningsøyemed og har med dette en mangeartet beplantning. Det er for noen av eiendommene utført tilstandsvurdering og kartlegging av alle trær. Rammeavtalen omfatter oppfølging av tilstandsvurderingene og etter behov revidering og utarbeidelse av nye. Beskjæring av trær og busker, klipping av hekker, vedlikehold av grusganger, blomsterbed og annen beplantning.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=170805.
Anbud id:
52961
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 27. Mai 2009

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud