Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Snekker, Taktekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rammeavtale – Snekker / Bygningsarbeider

Krødsherad kommune skal inn rammeavtale med en leverandør av snekkertjenester og bygningsarbeider. Arbeidene vil i hovedsak omfatte rehabilitering av boliger (både innevendig og utvendig), men vil også omfatte arbeider på på kommunens øvrige formålsbygg som barnehager, skoler og omsorgsbygg m. v. Det vil også kunne bli behov for oppføring av nye bygg.
Presentasjon av oppdragsgiver
Krødsherad ligger vakkert til ved foten av Norefjell midt i Buskerud fylke. Vi har mye å by på av vakker natur, et rikt friluftsliv, allsidig næringsliv, flere frivillige lag og foreninger for store og små, et godt utbygd bredbåndsnett, full barnehagedekning, flotte boområder og tomter, kort vei til hønefoss, Drammen, Kongsberg og Oslo. Se også #URL0#
Beskrivelse av anskaffelsen
Krødsherad kommune eier og drifter flere kommunale boliger, skoler, barnehager, omsorgsbygg og andre bygninger eksempelvis tilknyttet vann og avløp eller kulturformål med mer. Kommunen vil med denne anbudskonkurransen inngå en rammeavtale med en leverandør av tjenester knyttet til snekker og bygningsarbeider. i hovedsak vil oppgavene være knyttet til rehabilitering av kommunale boliger (både innvendig og utvendig), men det vil også kunne bli arbeid på øvrig bygningsmasse eller oppføring av nye bygg.
Volumet som estimereres i denne konkurransen vil være avhengig av oppdragsgivers budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Det oppgitte estimatet for kontraktsverdi må derfor ansees som veiledende og ikke bindende for Oppdragsgiver.
Kommunen vil inngå en rammeavtale med varighet på 2 år med opsjon for 1 +1 år, totalt 4 år. Opsjon kan bare utløses av Oppdragsgiver, og må tas stilling til før utløp av avtalen.
Tilbyder er ansvarlig for at leveransen er i overenstemmelse med norske lover og forskrifter, og at leveransen ellers er i samsvar med bestillingen fra Oppdragsgiver. Tilbyder er ansvarlig for sine underleverandørers ytelser på lik linje med sine egne.
Vedlagt ligger et dokument med kravsspesifikasjon og prisskjema for anskaffelsen.
Rammeavtalen vil bli inngått med bakgrunn i NS8406.
Anbud id:
485084
  • Sted:
    Krødsherad
  • Registrert:
    Tirsdag 5. September 2017