Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtale systemutvikling Forskrivningsmodul, Sentral forskrivningsmodul og tilgrensende tjenester (Kvalifikasjonsfase)

Nhn ønsker å inngå en ny rammeavtale med én utviklingspartner som tilfredsstiller nødvendige krav til kompetanse og kapasitet for systemutvikling og forvaltning av både Forskrivningsmodulen (fm) og den Sentrale forskrivningsmodulen (sfm).
Samtidig med inngåelse av rammeavtalen vil det foretas et første avrop basert på ssa-b som gjelder systemutviklingstjenester for fm og sfm. Leverandøren skal under avtalen om konsulentbistand levere et team som møter kravene til den kompetanse og kapasitet som er nødvendig.
i tillegg til å dekke de initielle behovene knyttet til fm og sfm skal rammeavtalen også kunne benyttes til avrop for å dekke framtidige behov for systemutviklingstjenester og konsulentbistand til prosjekter og aktiviteter som har en sammenheng med eller er tilgrensende til fm eller sfm.
Forskrivningsmodulen (fm) er en løsning som benyttes i produksjon og som i dag forvaltes av Norsk Helsenett (nhn) sin linjeorganisasjon i tett samarbeid med en ekstern utviklingspartner.
Sentral Forskrivningsmodul (sfm) er for tiden under utvikling som et eget prosjekt i Norsk Helsenett med den samme utviklingspartneren. Planen er at sfm på sikt skal erstatte fm og at fm skal fases ut.
nhn har per i dag en avtale med Thula som utviklingspartner på forvaltning og utvikling av fm og sfm.
Anbud id:
683691
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 23. November 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud