Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Vaktmester i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Rammeavtale tømrertjenester i bergen og omegn

Formålet med anskaffelsen er å inngå en gyldig rammeavtale på området tømrertjenester, slik at oppdragsgiver til enhver tid kan få utført de aktuelle tjenestene på kort varsel.
Anskaffelsen gjelder levering av tømrertjenester til oppdragsgivers lokasjoner.
Denne anskaffelsen er hovedsakelig en tjenesteanskaffelse. Det vil imidlertid også følge med leveranse av noe materiell, da det i mange tilfelle vil være hensiktsmessig at leverandøren har med seg det materiellet som er nødvendig knyttet til utførelsen av det aktuelle oppdraget. i tillegg til timepris skal tilbyder derfor også oppgi pris på forbruksmateriell i sitt tilbud. Grunnlaget for prisene som oppgis på materiellet skal være en prisliste fra grossist.
Oppdragsgiver står fritt til å kjøpe materiell fra andre leverandører enn avtaleleverandør og likevel benytte avtaleleverandør for arbeid som skal utføres uten påslag i de avtalte priser for arbeider.
i de tilfeller en anskaffelse/et oppdrag defineres som et eget prosjekt med anslått totalkostnad høyere enn nok 250. 000, - kroner eks mva, står oppdragsgiveres virksomheter fritt til også å be om tilbud og eventuelt gjøre innkjøp av arbeider fra andre leverandører enn avtaleleverandør.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å benytte seg av andre leverandører dersom avtaleleverandøren(e) ikke kan utføre, eller fullføre, arbeidet innen avtalt og/eller nødvendig tidspunkt. lærlinger skal ikke utføre arbeid alene. Leverandøren(e) må også gjøre oppdragsgiver oppmerksom dersom at en del av nødvendig arbeid vil måtte utføres utenom vanlig arbeidstid.
Anbud id:
137421
  • Sted:
    Bergen, Alver
  • Registrert:
    Lørdag 12. Mars 2011

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud