Entreprenør, Snekker, Vaktmester i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1576 Siste år
544 Siste 3 mnd
144 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale tømrertjenester i bergen og omegn

Registrert Dato: Lørdag 12. Mars 2011

Formålet med anskaffelsen er å inngå en gyldig rammeavtale på området tømrertjenester, slik at oppdragsgiver til enhver tid kan få utført de aktuelle tjenestene på kort varsel.
Anskaffelsen gjelder levering av tømrertjenester til oppdragsgivers lokasjoner.
Denne anskaffelsen er hovedsakelig en tjenesteanskaffelse. Det vil imidlertid også følge med leveranse av noe materiell, da det i mange tilfelle vil være hensiktsmessig at leverandøren har med seg det materiellet som er nødvendig knyttet til utførelsen av det aktuelle oppdraget. I tillegg til timepris skal tilbyder derfor også oppgi pris på forbruksmateriell i sitt tilbud. Grunnlaget for prisene som oppgis på materiellet skal være en prisliste fra grossist.
Oppdragsgiver står fritt til å kjøpe materiell fra andre leverandører enn avtaleleverandør og likevel benytte avtaleleverandør for arbeid som skal utføres uten påslag i de avtalte priser for arbeider.
I de tilfeller en anskaffelse/et oppdrag defineres som et eget prosjekt med anslått totalkostnad høyere enn NOK 250.000,- kroner eks mva, står oppdragsgiveres virksomheter fritt til også å be om tilbud og eventuelt gjøre innkjøp av arbeider fra andre leverandører enn avtaleleverandør.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å benytte seg av andre leverandører dersom avtaleleverandøren(e) ikke kan utføre, eller fullføre, arbeidet innen avtalt og/eller nødvendig tidspunkt. Lærlinger skal ikke utføre arbeid alene. Leverandøren(e) må også gjøre oppdragsgiver oppmerksom dersom at en del av nødvendig arbeid vil måtte utføres utenom vanlig arbeidstid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker, Vaktmester

Innkjøp, Leverandører, Leveranse, Pris, Priser, Rammeavtale, Tømrertjenester

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 31. Mars 2011