Utleie i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

111 Siste år
27 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale tjenestebiler - Leasing og kjøp av nye biler

Registrert Dato: Mandag 02. April 2012

Kommunene Frogn, Nesodden, Vestby, Ås, og Ski inviterer til åpen anbudskonkurranse vedrørende etablering av rammeavtaler for levering av biler til sine virksomheter/brukersteder. Dette vil blant annet være til hjemmebaserte tjenester og teknisk drift. Rammeavtalen omfatter operasjonell leasing og kjøp av biler.Det presiseres at anbudet gjelder for nye anskaffelser, for kjøp og leasing ? dvs. at de avtaler som løper i dag, vil løpe til de går ut eller sies opp. Deretter skal nye avtaler inngås gjennom rammeavtale leverandør. Det betyr en suksessiv utskiftning av biler i løpet av avtaleperioden.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på leasing og kjøp av tjenestebiler. Bilene er delt inn i 7 grupper hvor det et lagt inn et estimert behov innen alle gruppene. Oppdragsgiver har også rett til å forespørre leverandøren om å dekke andre bilgrupper dersom behov skulle oppstå i løpet av avtaleperioden. Kravene er nærmere beskrevet i de følgende punktene, i ?Prisskjema ? kravspesifikasjon? (vedlegg 1a og 1b) og i ?Kravspesifikasjon? (vedlegg 2). Det er foreløpig ikke tatt stilling til hvilke biler som leases og hvilke som eventuelt kjøpes. Imidlertid er det stor sannsynlighet for at majoriteten av bilene blir leaset. I avtaleperioden står imidlertid deltakerne på avtalen fritt til å velge mellom leasing og kjøp.
For bilgruppene 1-4 (personbiler) vil det bli inngått rammeavtale med en (1) leverandør per bilgruppe for både leasing og kjøp. Leverandørene kan levere tilbud på så mange bilgrupper de måtte ønske. En leverandør kan oppnå avtale innenfor en eller flere av bilgruppene.
For bilgruppene 5-7 (varebiler) vil det for hver av gruppene bli inngått parallelle rammeavtaler med 3 leverandører, forutsatt at det er et tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud. Leverandørene kan levere tilbud på så mange av bilgruppene de måtte ønske. En leverandør kan oppnå avtale innenfor en eller flere av bilgruppene.
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Utleie

Anbudskonkurranse, Drift, Kravspesifikasjon, Leverandør, Leverandører, Rammeavtale, Rammeavtaler

Nesoddtangen, Akershus

Avsluttet: Onsdag 11. Juli 2012