Rengjøring i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

161 Siste år
65 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtale - vask, rens og søm av bekledning/ tøy etc. i Forsvaret, 2011048144

Registrert Dato: Fredag 06. Januar 2012

Formålet med rammeavtalen er å dekke hele Forsvaret og Forsvarsbygg unntatt Troms, Finnmark, Andøya, Sortland og Ramsund sitt behov for (punkt 1 ? 4 er hoved behovene):
1. Vask, rens, impregnering og annen behandling og etterbehandling av bekledning/ tøy/ intendanturmateriell - bl.a. ulike typer klesplagg og uniformer, sengetøy, håndklær og annet tøy/ tekstiler. Tjenesten kalles heretter bare vask (vask inkluderer da rens).
2. Leie med vask av sengetøy og håndklær.
3. Søm og småreparasjoner - f.eks. reparasjon av uniformer/ tøy, reparasjon av membran med forsegling av søm på bekledning. Tjenesten kalles heretter reparasjonssøm.
For reparasjonssøm omfatter rammeavtalen kun reparasjon/ vedlikehold og ikke nyproduksjon/ nysøm/ omsying/ tilpasning.
4. Lagerhold/ oppbevaring og all annen håndtering (inkl. vask) av Forsvarets eget sengetøy og håndklær, samt henting og levering av dette direkte på Kjøpers kaserner/ befalsmesser og ev. andre aktuelle bygg.
5. Andre tjenester - leie av vaskerivogner/ traller/ stativer/ tøysekker
6. Diverse tilleggstjenester/ -artikler (Leverandørens øvrige sortiment).
Leverandør MÅ, eventuelt ved hjelp av underleverandører, samlet dekke ABSOLUTT ALLE enheter/ avdelinger/ lagre for Forsvaret og Forsvarsbygg i HELE landet for BÅDE vask, rens, reparasjonssøm, leie av sengetøy og håndklær, samt oppbevaring/ lagerhold og håndtering av Forsvarets eget sengetøy og håndklær, unntatt Troms, Finnmark, Andøya, Sortland og Ramsund.
Leverandør skal besørge all frakt/ transport av artikler (DDP varemottaker, Incoterms 2010) inkl. absolutt alle kostnader knyttet til dette, enten selv eller ved hjelp av underleverandører/ tredjepart.
Det tas forbehold om at leveranser knyttet til Forsvarets fartøy vil kunne dekkes over andre avtaler eller andre aktiviteter.
Rammeavtalens varighet er 3 år fra avtaledato. Kjøper forbeholder seg retten til ensidig å forlenge rammeavtalen en eller flere ganger med inntil 12 mnd. Det er 6 mnd ensidig oppsigelsestid for Kjøper.
Det totale volumet av vask, rens og annen behandling er grovt anslått til ca. 700000 kg årlig. Dette inkluderer i tillegg til Forsvaret, også Forsvarsbygg som har en del sengetøy og håndklær.
Grovt anslått vil verdien på vask, rens, reparasjonssøm, leie av sengetøy og håndklær, samt oppbevaring/ lagerhold og håndtering av Forsvarets eget sengetøy og håndklær være mellom ca 12000000 og 18000000 NOK årlig (verdien vil kunne endres i kontraktsperioden bl.a. p.g.a. gradvis utfasing av Forsvarets eide sengetøy og håndklær). Estimatene er gitt etter Kjøpers beste skjønn og er ikke ment som noen øvre eller nedre grense for hva som kan tas ut over rammeavtalen. Det konkrete uttak er avhengig av de tilknyttede parters behov i avtaleperioden.
Det tas et uttrykkelig forbehold om at det etter avtalen ikke skal foreligge noen kjøpeplikt. De oppgitte volumer og omsetning er gjort etter Kjøpers beste skjønn og skal ikke oppstille noen forpliktelser til uttak eller kjøp.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere