Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtaler for kjøp av konsulenttjenester

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er i en omstillings- og utviklingsprosess. IMDi har høsten 2010 utviklet en ny strategisk retning for organisasjonens videre utvikling. Denne retningen er ikke en ferdig utmeislet strategisk plan, men beskriver en retningen som er ment som en første og viktig premiss for videre organisering av IMDi, samt representere første steg i en helhetlig IMDi-strategi.
IMDi vil i dette utviklingsarbeidet ha behov for prosesstøtte og strategiutviklingskompetanse i videreutvikling av organisjonen og direktoratets produkter/tjenester. IMDi er i oppstartsfasen med å konkretisere ny strategisk retning. Det er derfor ennå ikke klarlagt i hvor stort omfang IMDi trenger bistand fra eksterne konsulent-/rådgivningsselskap, eller om en spesiell type kompetanse er mer aktuell enn andre. IMDi ønsker derfor å inngå rammeavtaler med flere tilbydere av prosess- og strategiutviklingsstøtte. De eksterne tilbyderne forutsettes å kunne bistå IMDi i videre strategiarbeid både i enkelte regionkontorer, i samlinger av regionkontorer og i forhold til strategiprosesser som omfatter hele IMDi.
Gjennom bruk av ekstern hjelp forutsettes det at IMDis egen kompetanse utvikles, slik at organisasjonen senere vil kunne håndtere strategiutvikling mer effektivt.
Anbud id:
135829
  • Sted:
    Oslo, Narvik Gjøvik, Kristiansand, Bergen, Trondheim  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 28. Februar 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud