Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

568 Siste år
123 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtaler for kjøp av konsulenttjenester

Registrert Dato: Mandag 28. Februar 2011

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er i en omstillings- og utviklingsprosess. IMDi har høsten 2010 utviklet en ny strategisk retning for organisasjonens videre utvikling. Denne retningen er ikke en ferdig utmeislet strategisk plan, men beskriver en retningen som er ment som en første og viktig premiss for videre organisering av IMDi, samt representere første steg i en helhetlig IMDi-strategi.
IMDi vil i dette utviklingsarbeidet ha behov for prosesstøtte og strategiutviklingskompetanse i videreutvikling av organisjonen og direktoratets produkter/tjenester. IMDi er i oppstartsfasen med å konkretisere ny strategisk retning. Det er derfor ennå ikke klarlagt i hvor stort omfang IMDi trenger bistand fra eksterne konsulent-/rådgivningsselskap, eller om en spesiell type kompetanse er mer aktuell enn andre. IMDi ønsker derfor å inngå rammeavtaler med flere tilbydere av prosess- og strategiutviklingsstøtte. De eksterne tilbyderne forutsettes å kunne bistå IMDi i videre strategiarbeid både i enkelte regionkontorer, i samlinger av regionkontorer og i forhold til strategiprosesser som omfatter hele IMDi.
Gjennom bruk av ekstern hjelp forutsettes det at IMDis egen kompetanse utvikles, slik at organisasjonen senere vil kunne håndtere strategiutvikling mer effektivt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Rammeavtaler

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 18. Mars 2011