Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtaler for kontroll og service på brannalarmanlegg

Oslo kommune v/Omsorgsbygg Oslo kf, heretter kalt oby, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med vårt behov for å etablere rammeavtaler for kontroll og service av brannalarmanlegg i våre eiendommer.
Brannalarmanlegg skal kontrolleres minst en gang i året. Rammeavtalen omfatter også kontroll på at omfanget av det enkelte anlegg er i tråd med gjeldende forskrifter og veiledninger.
Det vil bli inngått rammeavtaler med flere utstyrsleverandører eller elektroentreprenører som totalt sett dekker oppdragsgivers behov. Oppdragsgiver bestreber å inngå færrest mulig avtaler.
anskaffelsen er ogsÅ kunngjort i oslo kommune sin anskaffelsesprotal, se
#URL0#
leverandØrene mÅ registrere seg i denne anskaffelsesportalen for Å hente ut konkurransegrunnlaget. all kommunikasjon vedrØrende anskaffelsen vil foregÅ via oslo kommunes anskaffelsesportal. unntak er innsendelse av leverandØrenes spØrsmÅl til konkurransegrunnlaget, og innlevering av tilbud. det er ikke tilstrekkelig Å melde sin interesse pÅ doffin.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL1#? id=164674.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
49601
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 4. Mai 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud