Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Transport, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5082 Siste år
1817 Siste 3 mnd
452 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtaler Hitra kommune - utførelse tekniske fag

Registrert Dato: Fredag 22. Mars 2013

Hitra Kommune inviterer med dette til å delta i en åpen anbudskonkurranse om tildeling av rammeavtale med leverandør om levering av anleggstjenester.
Oppdraget er å anse som tjenestekontrakt, og konkurransen vil bli avholdt som en åpen anbudskonkurranse etter del I og II i forskrift om offentlige anskaffelser.
Hitra Kommune ved Driftsavdelingen kjøper årlig inn anleggstjenester i et visst omfang. Hensikten konkurransen er å oppnå best mulig pris på varer/tjenester av riktig kvalitet. Ved å samle flere oppdrag på én leverandør forventes det en stordriftsfordel som vil innebære besparelser for kommunen.
Avtalen mellom Hitra Kommune og leverandøren utarbeides som en selvstendig avtale i henhold til gjeldende lover, regler og retningslinjer, deriblant lov om offentlige anskaffelser mv.
Det inngås avtale for 2 år, med rett for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med ytterligere 2 + 1 år.
Rammeavtalen er ment å skulle dekke Hitra Kommunes behov for kjøp av ulike tjenester innenfor utførelse i hele avtaleperioden for følgende arbeider:
Anleggsarbeid
Elektroarbeid
Male- og tapetseringsarbeid
Rørleggerarbeid
Tømrerarbeider
Hitra Kommune forbeholder seg imidlertid retten til å foreta kjøp i forbindelse med investeringsprosjekter som egne anskaffelser, likeledes prosjekt av en viss størrelse som går over driftsbudsjett.
Hitra Kommune påtar seg ikke en forpliktelse til faktisk å benytte rammeavtalen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere