Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1185 Siste år
244 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rammeavtaler med etterfølgende konkurranse for uavhengig kontroll

Registrert Dato: Onsdag 20. Mars 2013

Uavhengig kontroll etter reglene i plan- og bygningsloven
for Byggherreavdelingen og Eiendomsavdelingen i Statsbygg sine prosjekter. Det skal utføres uavhengig kontroll etter de nylig ikraftsatte reglene i plan- og bygningsloven med tilhørende forskrifter. Prosjektene vil være lokalisert over hele landet. Byggherreavdelingens prosjekter er gjennomgående større prosjekter av typen nybygg og rehabiliteringsprosjekter, mens Eiendomsavdelingens prosjekter er mindre prosjekter, i hovedsak drift- og vedlikeholdsprosjekter.
Det vil bli inngått minst 3 rammeavtaler på bakgrunn av denne konkurransen så fremt konkurransen gir grunnlag for det.
Opplysninger Statsbygg gir om historiske eller forventet behov, volum eller prognoser for uttak av ytelser er av orienterende art og er uforpliktende for Statsbygg.
Det er imidlertid Statsbyggs intensjon at rammeavtalene skal benyttes for alle prosjekter i Byggherreavdelingen og Eiendomsavdelingen der rammesøknad sendes inn etter inngåelse av denne rammeavtale. Unntak gjelder der konkurransen om uavhengig kontroll allerede er utlyst når rammeavtalen inngås. Statsbygg forbeholder seg også retten til, for enkelte prosjekter, å inkorporere ytelsen om uavhengig kontroll i avtalene med andre firmaer tilknyttet prosjektledelsen/byggeledelsen eller å avholde egne konkurranser der dette anses hensiktsmessig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere