Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rammeavtaler tjenester på UPS-anlegg

Formålet med rammeavtalen er å dekke Forsvarsbyggs behov for;
- Drift og vedlikeholdstjenester som sikrer at avbruddsfri strømforsyning (ups-anlegg) med tilhørende batterier, elektrotavler, ventilasjonsanlegg og kjøleanlegg tilfredsstiller de operative krav som er satt til slikt utstyr.
- Utskifting av komponenter på eksisterende avbruddsfri strømforsyning (ups-anlegg) med tilhørende kjøleanlegg.
- Tjenester tilknyttet batterianlegg. Tjenestebehovet gjelder hovedsakelig service, vedlikehold og reparasjon av uavbrutt strømforsyning. Rammeavtalene har grensesnitt mot allerede etablerte rammeavtaler for service på klimaanlegg, elektrotekniske anlegg og reservekraftaggregat.
Avtaleeier for rammeavtalekonseptet vil være Forsvarsbygg eiendomsforvaltning og administrasjon av avtalen vil skje via anskaffelser.
Alle avdelinger i Forsvarsbygg for øvrig kan benytte avtalen innenfor gitt geografisk område, da etter nærmere fullmakt. Rammeavtalen kan også benyttes av hele Forsvaret, dvs. Enhver avdeling som inngår i eller er underlagt Det kongelige forsvarsdepartement, og som forvalter og driver egen bygningsmasse i de angitte geografiske områdene.
Noen installasjoner på enkelte steder er unntatt fra kunngjøringen og har egne vedlikeholdsavtaler. Slike installasjoner er ikke omfattet av kunngjøringen. Installasjoner på Reitan ved Bodø er f. Eks. Ikke omfattet av avtalen.
Reisekostnader til hvert enkelt objekt vil bli gjort opp etter statens reiseregulativ innland. Frakt og andre nødvendige kostnader gjøres opp etter dokumentert regning.
Anskaffelsen er inndelt i to konkurranseområder og omfatter landsdekkende ytelser hhv for Galaxy ups og øvrige fabrikat UPSer, se konkurransegrunnlagets del i, innbydelsen.
Anbud id:
606703
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 9. September 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud