Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Ranheim kirke - Nytt toalett og rehabilitering

Påmelding og alle konkurransedokumentene er bare tilgjengelige via denne kunngjøringen. Oppdragsgiver har ingen dokumenter eller påmeldingsliste, unntak er g-Prog fra arkitekten.
Ranheim kirke er bygget i perioden 1932-33. Kirka er bygget i teglstein med puss ut- og innvendig. Kirkebygget er listeført hos Riksantikvaren.
Det skal bygges nytt hc-wc i våpenhuset, som vil medføre riving av del av eksisterende trapp og bygging av ny trapp nederst pluss bæring en vange. Toalettet skal bygges komplett, med rørføringer, tilkoblinger og inventar. Noe graving må forventes.
Øvrige arbeider er å reparere skader og slitasjer i bygningsdelene slik at muligheten for videre utvikling av skader stoppes og at bygningen fremstår nyoppusset. Hovedsakelig gjelder dette overflatebehandling av ytterveggene.
Istandsetting av vinduer og dører skal også inngå samt en del interiørarbeider. Denne beskrivelsen tar med alle arbeider, men med forbehold om at omfanget kan endres. Arbeidene gjennomføres som en generalentreprise. Mengdebeskrivelsen vil være tilgjengelig på g-Prog hos sivilarkitket Melhus.
Arbeidene er antatt å koste nok 3. 000. 000
Anbud id:
245830
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 18. April 2013

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud