Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Ras- og flomsikring ved alfarveien

I forbindelse med store nedbørsmengder gikk det lørdag 11. Juni 2011 et stort jord- og steinskred ned mot boligene langs Alfarveien ved "Solvang". Raset dannet bl. a. Et nytt bekkeløp ned hele lia og igjennom boligområdet.
Hovedformålet med dette prosjektet er å sikre at den nye bekken får et trygt løp gjennom boligområdet. Dette gjøres ved å anlegge nytt bekkeløp som erosjonssikres på særlig utsatte partier igjennom rasmassene. En del av de øvrige rasmassene skal fjernes og en liten del skal legges opp i voll langs bekkeløpet for beskyttelse av eiendommene. Ovenfor bolighusene skal det anlegges et avlagringsmagasin for å fange opp masser som kan komme i bekkeløpet i årene fremover.
Det skal leveres ca. 600 m3 sprengstein med kornstørrelse fra 0-400mm til bruk for erosjonssikring av det nye bekkeløpet. Det skal fjernes ca. 2000 m3 primært rasmasser fra dels nytt elveløp og dels ved graving av masseavlagringsbassenget. Det skal leveres ca 10 store enkeltstein som skal plasseres ved utløpet av masseavlagringsbassenget.
Anbud id:
157290
  • Sted:
    Nesbyen
  • Registrert:
    Mandag 11. Juli 2011

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud