Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1028 Siste år
392 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

RE-12-08: Entreprise boligfelt Holmegga

Registrert Dato: Torsdag 13. Desember 2012

Prosjektet Holmegga boligområde i Rendalen kommune skal legge til rette for 7 eneboligtomter i første byggetrinn. Området består av karakteristiske grusmasser på furumo. Området er ferdig avskoget og en enkel anleggsveg er etablert inn til området.
Det skal etableres ca 650 meter veg med grus topplag, samt ca 510 meter hovedgrøft med tilhørende kummer for vann og avløp, samt føres stikk inn til de enkelte tomter. Stikkene terses 6 meter inn på tomt og markeres med stikk. Entreprenør skal etablere grøft for kabler, samt stå for legging av fundament, omfylling og tilbakefylling langs kabeltrase, el-materiell og trekkerør holdes av kraftselskapet.
I umiddelbar nærhet av det nye boligfeltet er det i dag et nedlagt grustak, dette skal før overlevering sikres med ca. 140 meter gjerde. Grustaket skal benyttes som deponi for overskuddsmasser fra anlegget. Rendalen kommune vil vurdere en opsjon, hvor valgt entreprenør vil bli forespurt om å bearbeide grustaket for re-vegetering.
Kontrakten vil inkludere etablering av et naturbasert renseanlegg (infiltrasjon) dimensjonert for 50 personer.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere