Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

RE-13-02: Utstyr til Rendalen Frisklivsentral

Rendalen kommune har til hensikt å inngå avtale om kjøp av Treningsapparater og annet treningsutstyr i henhold til vedlagt prisskjema. i tillegg vil de kjøpe en nøkkelkort ordning for bruk i Frisklivsentralen. Anbudet åpner for tre forskjellige leverandører, en på div treningsutstyr, en på større apparater og en på nøkkelkort ordningen.
Anskaffelsen omfatter levering av varer i henhold til varespesifikasjon. Se vedlagt skjema med varespesifikasjon for nærmere opplysninger.
· Alle apparater skal leveres komplett og ferdig montert. Emballasje og avfall skal fjernes av leverandør.
· Det skal legges ved bilde av apparatene i bruk.
· Apparatene som tilbys skal være brukervennlige, robuste og tåle bruk av mange brukergrupper.
· Apparatene skal ha høy kvalitet og sikkerhet.
Rommet som skal innredes er på 9x11 m, ca 100 kvadratmeter. Oppdragsgiver har allerede en del utstyr, dette medfører at ca: 50 kvadratmeter vil være tilgjengelig for denne leveransen.
Dokumentasjon, produktdatablad skal være på norsk.
Anskaffelsen har en øvre økonomisk ramme totalt på 480. 000, - eks. Mva. For treningsutstyr, større treningsapparater og nøkkelkortordning. Av denne økonomiske rammen er det satt en øvre grense på 40. 000, - for nøkkelkortordning.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
245526
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 17. April 2013

Lignende oppdrag i Innlandet

5 anbud