Webutvikling i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

232 Siste år
71 Siste 3 mnd
10 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Regional IKT-løsning for sikker print

Registrert Dato: Onsdag 06. Februar 2013

I regi av plattformprogrammet til Helse Sør-Øst skal Sykehuspartner anskaffe en regional IKT-løsning for Sikker print til alle helseforetakene i Helse Sør-Øst. Sikker print har som sitt primære mål å gi helseforetakene bedre kontroll på pasientopplysninger ved at løsningen hindrer at utskrifter kommer på avveie. Prosjektet ?Sikker print? har en nullvisjon for print på avveie. Løsningen skal også gi brukerne en mer fleksibel utskriftsløsning og ikke minst en miljø- og kostnadsreduserende effekt for helseforetakene.
Det er i dag om lag 7500 utskriftsenheter i Helse Sør-Øst, hvorav omlag 950 er MFPer inklusiv Helse Sør-Øst og Sykehuspartner som skal ha sikker print. Det er imidlertid estimert at totalt minimum 1500 utskriftsenheter skal tilknyttes en pull print løsning.
Utrullingen av tjenesten til de ulike helseforetakene er under planlegging og vil skje trinnvis. Først ut er Sykehuset Østfold HF som har prosjektstart umiddelbart etter kontraktsinngåelse. Resterende Helseforetak vil implementeres i løpet av 2013 og 2014.
Estimert verdi for anskaffelsen totalt anslås til å ligge mellom kr 15 mill og kr 20 mill, tallet er ikke bindende for oppdragsgiver mht kontraktens omfang. Anslaget er usikkert på grunn av at man pr i dag ikke har full oversikt over hvilke maskiner som skal inkluderes i løsningen ved hvert HF.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Kontraktsinngåelse, Planlegging

Tonstad, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 20. Mars 2013