Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

588 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Regionale kontaktpunkter, business matchmaking programmet, india, sør-afrika og vietnam.

Registrert Dato: Fredag 27. November 2009

Målsettingen med BMMP er å redusere fattigdom ved å bidra til økt verdiskapning og sysselsetting i India, Sør-Afrika og Vietnam (heretter kalt partnerlandene). Dette kan oppnås gjennom forpliktende økonomisk samarbeid mellom norske bedrifter og bedrifter i partnerlandene. Samarbeidet skal ha en langsiktig karakter og innebære overføring fra Norge til partnerlandene av kapital, kunnskap, kompetanse og/eller teknologi.
Samarbeidet forutsettes å ha et element av langsiktige økonomiske forpliktelser for den norske bedriften, som kan variere ut fra den enkelte bedrifts behov og forutsetninger. Programmet er fleksibelt m.h.t. samarbeidsformer. Dette kan være prosjektsamarbeid (langsiktig og/eller store prosjekter), outsourcing, lisensiering, partnerskap/joint-venture eller handelsvirksomhet, d.v.s. import til Norge.
På norsk side henvender programmet seg i første rekke til små- og mellomstore bedrifter som ut fra sin teknologi og ressurser (menneskelige og finansielle), samt allerede kommersialiserte produkter, har potensial for et samarbeid på kommersiell basis med virksomheter i partnerlandene.
Programmet er sektornøytralt, men vil prioritere følgende sektorer: maritim, marin, olje & gass, fornybar energi, IKT, miljø og handel.
Oppgavene for de regionale kontaktpunktene (RKP) vil være å identifisere norske bedrifter som er interessert i å delta i programmet. RKP skal være pådriver og bistå bedriften under hele prosessen fra søknad frem til det inngås et gjensidig forpliktende samarbeid. I innledningsfasen skal RKP i samarbeid med NKP/NCP undersøke potensialet for den norske bedriften i det aktuelle markedet før RKP bistår bedriften med å utabeide søknad og bedriftsprofil. Partnersøket gjennomføres av NCP i de respektive landene. Sammen med bedriften er RKPs oppgave å bistå i utvelgelsen av de mest interessante potensielle partnerbedriftene. Videre skal RKP bistå den norske bedriften i forberedelsene til markedsreisen og følge bedriften fram til en avtale er signert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bedrifter, Import, Outsourcing, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 15. Januar 2010