Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Regionale sikkerhetsposter UNN HF avd Åsgård bygg 5

Universitetssykehuset Nord-Norge hf (heretter benevnt Oppdragsgiver) inviterer til åpen tilbudskonkurranse med dialog, i forbindelse med Oppgradering av eksisterende sikkerhetspost til regionalt nivå ved eksisterende psykiatrisk sykehus i Tromsø.
Anskaffelsen gjelder ombygning og innføring av sikkerhetstiltak i eksisterende bygningsmasse i forbindelse med etablering av 3 regionale sikkerhetsplasser ved eksisterende sikkerhets post ved Åsgård sykehus.
Sikkerhetsposten er en egen sengepost på ca. 600m2 og innehar innganger fra to trapperom, hvorav et er med heis.
Arbeidet omfatter Elektro, vvs og bygningsmessige arbeider. Store deler av arbeidet er etablering av adgangskontroll og bytte av vinduer og dører som innvendige bygningsarbeider og overflater.
Formålet med denne anskaffelsen er å etablere en totalentreprise som medfører at oppdragsgiver, etter endt utførelse, kan få en funksjonell sikkerhetspost i eksisterende bygningsmasse.
på grunn av generelle sikkerhetsbestemmelser rundt arbeid på sikkerhetsposten, blir komplett konkurransegrunnlag inkl vedlegg tilgjengelig for den enkelte, når vedlagt taushetserklæring er ferdig signert og returnert til oppdragsgiver. Alle personer som er engasjert i tilbudsarbeidet må fylle ut taushetserklæring. Skjema returneres til oppdragsgiver via kommunikasjonsmodulen i Mercell.
Anbud id:
640766
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Onsdag 29. April 2020

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud