Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

182 Siste år
46 Siste 3 mnd
14 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Regionalt utviklingsprogram (RUP) 2014-2023

Registrert Dato: Torsdag 04. April 2013

Finnmark fylkeskommune ønsker tilbud på prosjektleder for prosessen med utarbeidelse og skriving av Regionalt Utviklingsprogram (RUP) for Finnmark 2014-2023, fylkets viktigste næringspolitiske dokument.
Oppdraget vil innebære prosessledelse, rådgiving og sekretariatsfunksjoner i tilknytning til prosessen, samt utarbeidelse og skriving av dokumentet.
I arbeidet med å utvikle et helt nytt 10-årig regionalt utviklingsprogram tas det utgangspunkt i en bred og involverende prosess som er i henhold til Regional planstrategi for Finnmark 2012-2016. Dette for å sikre best mulig forankring av programmet i fylket, men også for å ta høyde for en større foresightprosess, som er satt i gang av VRI Finnmark. Foresight Finnmark skal danne grunnlaget for utarbeidelse av strategier for nærings- og samfunnsutvikling i fylket i et 10-års perspektiv.
For nærmere beskrivelse av anskaffelsen vises det til Vedlegg A ? Kravspesifikasjon.
Anskaffelsens kontraktsverdi utgjør maksimalt 200 000,- NOK ekskl. mva.
Tidsbegrenset enkeltanskaffelse. Tidsrammen for fullføring av oppdraget er fra kontraktinngåelse til medio 2014 jf. pkt 2.6 i grundokumentet samt planlagt tidsplan som følger av Vedlegg A ? Kravspesifikasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kravspesifikasjon, Prosjektleder

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Torsdag 25. April 2013