Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

295 Siste år
83 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Regionens behov og kapasitet for boligbygging, samt oppdatering av regional næringsarealstrategi

Registrert Dato: Mandag 06. Mai 2013

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå avtale om levering av rådgivnings/ konsulenttjenester i forbindelse med gjennomføring av et prosjekt som går ut på å vurdere regionens behov og kapasitet for boligbygging, samt å oppdatere regional næringsarealstrategi.
Vi ønsker tilbud fra et kvalifisert fagmiljø som kan gjennomføre en vurdering av regionens behov for boligbygging i årene framover, og herunder vurdere hvor i regionen det finnes kapasitet til å bygge flere boliger. Forespørselen omfatter også å gi forslag til felles rapporteringsrutiner for kommunene med hensyn til forventet boligbygging på kort og mellomlang sikt.
Oppdraget omfatter i tillegg å gjennomføre en prosess for å oppdatere foreliggende Strategi for næringsarealer fra 2007.
Det er nedsatt en arbeidsgruppe for prosjektet bestående av plan- og næringsansvarlige fra kommuner i regionen, samt fra fylkeskommunen. Arbeidsgruppens rolle vil være å gi faglige innspill til arbeidet og være en diskusjonspartner for konsulentmiljøet som får oppdraget med å gjennomføre prosjektet. Konsulentmiljøet som engasjeres må påregnes å delta på 5-7 møter med prosjektgruppen som del av prosjektarbeidet. Disse møtene vil foregå i Stavanger. Styret for Greater Stavanger vil være prosjektets styringsgruppe.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Boligbygging, Boliger, Konsulenttjenester

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 22. Mai 2013