Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
264 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Regulering av grønnmo

Registrert Dato: Fredag 25. September 2009

Oslo kommune v/Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY), innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med utarbeidelse av reguleringsplan for det tidligere avfallsdeponiet Grønmo i Bydel Søndre Nordstrand, Oslo kommune.
EBY er Oslo kommunes sentrale eiendomsutvikler, og som en del av denne virksomheten skal etaten bl.a. klargjøre kommunale tomter for salg eller legge til rette for endret bruk gjennom regulering.
I henhold til bystyrevedtak om avvikling av deponiet på Grønmo (sak 444/05), har EBY på oppdrag fra Renovasjonsetaten (REN) igangsatt planarbeid over området. Oppstart av planarbeidet ble varslet igangsatt 17.02.2009, og et forslag til planprogram var ute til offentlig ettersyn i perioden mellom 17.02.2009 ? 23.04.2009. Planprogrammet omfatter 4 planalternativer. For planalternativ 3 ble det arrangert en charrette/ workshop 28.-29.04.2009. Oppdragsgiver sendte inn et revidert forslag til planprogram til Plan- og bygningsetaten (PBE) den 10.07.2009.
Oppdragsgiver for planarbeidet er EBY. Gjennom en eksisterende rammeavtale, har konsulent for planarbeidet for perioden 01.04 2008 til 01.07.2009 vært Hjellnes Consult as. Planprosessen for Grønmo har nå fått et omfang og innhold som gjør at oppdraget må konkurranseutsettes.
Eiendoms- og byfornyelsesetaten har som mål å utarbeide 4 alternativer til detaljregulering med tilhørende konsekvensutredninger for utvikling av det tidligere avfallsdeponiet Grønmo.
Nedleggingen av Grønmo som deponi åpner for flere muligheter til bruk av store arealer til nye formål. Alternativene skal i hovedsak legge til rette for en forbedring gjennom økt tilgjengelighet, fysiske og tekniske oppgraderinger, samt tilrettelegging for idretts- og friluftsliv.
Følgende planalternativer skal utarbeides og konsekvensutredes:
Alternativ 0: Eksisterende situasjon videreføres.
Alternativ 1: Hele området tilbakeføres til marka, gjennom fasedelt utvikling.
Alternativ 2: Gjenbruksanlegg og 9-hulls golfbane som supplerer eksisterende golfanlegg.
Alternativ 3: Kretsløps- og miljøpark, herunder gjenbruks- og undervisningsanlegg.
Tilrettelegging for idrett og friluftsliv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Konsulent, Oppgraderinger, Rammeavtale, Tomter, Workshop

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 03. November 2009