Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

533 Siste år
138 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reguleringsplan og konsekvensutredning for kollektivtiltak rv. 44 diagonalen - gausel stasjon

Registrert Dato: Mandag 14. September 2009

Rv. 44 mellom Stavanger og Sandnes blir mye brukt både som lokalveg for trafikk til og fra by og bydeler, samt som hovedferdselsåre for kollektivtrafikken mellom de to byene og Forus. I tillegg er deler av strekningen tenkt som trasé for en eventuell fremtidig bybane og er definert som den viktigste sykkeltraséen mellom Stavanger og Sandnes. Trafikken på rv. 44 er stor med betydelig redusert fremkommelighet i rushtidene.
Det er en klar målsetting og satsing i Stavanger-regionen på å gi bussen best mulige betingelser i konkurranse med bilen, samt å satse på sykkel. Ett viktig og effektivt tiltak er å legge til rette for kollektivfelt der bussen kan kjøre upåvirket av rushtider og køer.
Planleggingen av delstrekningen mellom Diagonalen og Gausel stasjon er del av en større satsning på kollektivtiltak i området og på rv 44 mellom Stavanger og Sandnes.
I oppdraget inngår å utarbeide reguleringsplan og konsekvensutredning på strekningen Diagonalen ? Gausel stasjon (ca 1,9 km) for utvidelse av vegen for kollektiv- og sykkeltiltak.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Tirsdag 27. Oktober 2009