Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Reguleringsplan og konsekvensutredning for kollektivtiltak rv. 44 diagonalen - gausel stasjon

Rv. 44 mellom Stavanger og Sandnes blir mye brukt både som lokalveg for trafikk til og fra by og bydeler, samt som hovedferdselsåre for kollektivtrafikken mellom de to byene og Forus. i tillegg er deler av strekningen tenkt som trasé for en eventuell fremtidig bybane og er definert som den viktigste sykkeltraséen mellom Stavanger og Sandnes. Trafikken på rv. 44 er stor med betydelig redusert fremkommelighet i rushtidene.
Det er en klar målsetting og satsing i Stavanger-regionen på å gi bussen best mulige betingelser i konkurranse med bilen, samt å satse på sykkel. Ett viktig og effektivt tiltak er å legge til rette for kollektivfelt der bussen kan kjøre upåvirket av rushtider og køer.
Planleggingen av delstrekningen mellom Diagonalen og Gausel stasjon er del av en større satsning på kollektivtiltak i området og på rv 44 mellom Stavanger og Sandnes.
i oppdraget inngår å utarbeide reguleringsplan og konsekvensutredning på strekningen Diagonalen? Gausel stasjon (ca 1, 9 km) for utvidelse av vegen for kollektiv- og sykkeltiltak.
Anbud id:
65021
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 14. September 2009
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

3 anbud